Vand i haven

Har du brug for ro og afstresning i hverdagen, så er et vandanlæg, muligvis den perfekte løsning for dig. Rislen og klukken fra vand virker beroligende og afslappende på os mennesker, og vi kan finde balancen igen. Vand i haven kan også være med til at give haven liv og særpræg.

Vandanlæggets størrelse har stor betydning for den biologiske balance. Et lille anlæg har tilbøjelighed til at gro hurtigt til med f.eks. alger, og hvis man har fisk er det en ulempe at vandet bliver for varmt om sommeren og for koldt om vinteren. 10 m2 vandspejl er en god minimumsstørrelse.

Vandanlægget kan varieres med mange forskellige planter og sten. Der kan laves vandløb, der slynger sig i haven eller vandfald, hvis terrænet er kuperet.

 

TJ Anlægsgartner tilbyder løsninger på vandanlæg!

– Havebassin med eller uden planter
– Spejlbassin
– Vandkunst
– Springvand

Inspirationen til vandanlæg kan komme mange steder fra, hvilken type anlæg er selvfølgelig afhængig af, hvilken stil og hvilke ønsker kunden har. Naturen er ofte den bedste inspirationskilde, men andre kulturers havekunst kan også give idéer og inspiration, man skal blot sørge for, at det færdige resultat fremstår i harmoni med omgivelserne.

 

Vi har base i Odsherred men tilbyder “vand i haven” på det meste af Sjælland og København. Udgangspunktet er dog primært hele Odsherred, Holbæk og øvrige Vestsjælland. Kontakt os nu på +45 3052 7322 eller på tjgartner@live.dk

Vandanlæg | TJ Gartner | TJ Anlægsgartner