Trappe opbygning

Hos TJ Anlægsgartner har vi en meget stor erfaring når det kommer til opbygning af trappe i alle former og slags materialer og udformninger der findes. Trappe opbygninger bliver anvendt, mange forskellige steder i Danmark og verden over. Det kan være en god idé at lave en trappe, hvis man har niveau forskel i haven. Dette kan for eksempel være ved en terrasse, eller ved et ønske om en smuk tilgang til sin hoveddør. Er din have naturligt opbygget med store niveau forskelle kan man lave plateauer i trappen og få et meget flot helhedsindtryk. Trapper kan desuden have en skulpturel funktion, dette kan blandt andet gøres ved brug af betonelementer, som der også kan bruges som indbyggede siddepladser.

 

Trapper kan variere i former og farver, og opbygges typisk i følgende materialer:

Opbygning af trappe i naturmaterialer/granit

Kantsten med chaussesten i trin, brosten eller marksten

 

Opbygning af trappe i betonmaterialer

Herregårdsklodser eller Betonelementer

 

Når man laver trapper, er det utroligt vigtigt, at bundopbygningen er i orden, så trappen ikke får sætningsskader. Andre vigtige faktorer er trindybde, højde og bredde; da disse ting har en stor betydning for, at trappen bliver fuld funktionel og behagelig at gå på. Hældning på trin skal udføres korrekt, så man undgår, at der vil stå vand.

Trapper findes i mange forskellige varianter, og vi giver gerne gode ideer omkring udformning og valg af materialer, så netop din trappe får det udseende og design, som gør den til noget helt specielt.

 

Vi har base i Odsherred men tilbyder udendørs trapper på det meste af Sjælland og København. Udgangspunktet er dog primært hele Odsherred, Holbæk og øvrige Vestsjælland. Du har altid mulighed for at kontakte os på +45 3052 7322 eller på tjgartner@live.dk

Opbygning af trappe | Trappe opbygning | TJ Gartner | TJ Anlægsgartner