Trapper

Hos TJ Anlægsgartner har vi meget stor erfaring med trapper og trappeopbygning i alle slags materialer og udformninger.

Trapper anvendes mange forskellige steder. Det kan være en god idé at lave en trappe, hvis man har niveau forskel i haven f.eks. ved en terrasse, eller ønsker en smuk tilgang til sin hoveddør. – Er haven med store niveau forskelle kan man opbygge plateauer i trappen og få et meget flot helhedsindtryk. Trapper kan desuden have en skulpturel funktion, f.eks. anvendes betonelementer også som indbyggede siddepladser.

 

Trapper kan variere i former og farver, og opbygges typisk i følgende materialer:

Naturmaterialer/granit

– Kantsten med chaussesten i trin
– Brosten
– Marksten

 

Betonmaterialer

– Herregårdsklodser
– Betonelementer

Når man laver trapper, er det utroligt vigtigt, at bundopbygningen er i orden, så trappen ikke får sætningsskader. Andre vigtige faktorer er trindybde, højde og bredde, da disse ting har stor betydning for, at trappen bliver fuld funktionel og behagelig at gå på. Hældning på trin skal udføres korrekt, så man undgår, at der vil stå vand.

Trapper findes i mange forskellige varianter, og vi giver gerne gode ideer omkring udformning og valg af materialer, så netop din trappe får det udseende og design, som gør den til noget helt specielt.

 

Vi har base i Odsherred men tilbyder udendørs trapper på det meste af Sjælland og København. Udgangspunktet er dog primært hele Odsherred, Holbæk og øvrige Vestsjælland.