Plantning

Har du brug for en gartner i Odsherred til at hjælpe dine planter i haven? Planter i haven er med til at give liv og farver. Ved at variere sin plantning kan man opnå en hyggelig og rar atmosfære og et smukt helhedsindtryk. Hos TJ Anlægsgartner sørger vi for, at jorden er gennemarbejdet og har opnået den rette struktur og porøsitet, inden plantning påbegyndes. Det er af stor vigtighed, at der ved plantning tages hensyn til planternes krav til sollys, temperatur, vind- og pladsforhold. Udvalget af træer og buske er stort, og der bør bruges tid på, at finde netop de planter, der er mest velegnede til opgaven.

 

Som gartner i Odsherred kan vi hjælpe dig med plantning

Der findes ikke de planter, som ikke pynter i haven. Hos TJ Anlægsgartner har vi erfaring med plantning af en lang rækker forskellige type planter, bl.a:

– Roser
– Rododendron
– Løvtræer (prydtræer og prydbuske)
– Nåletræer
– Hæk- & læplanter
– Slyng- & bunddækkeplanter
– Frugttræer & frugtbuske
– Stauder

TJ Anlægsgartner sørger ved plantning for, at kvaliteten af planterne er i top. Når vi modtager nye planter fra leverandøren, kontrollerer vi planternes kvalitet, således at vi kan stå inde for, at den beplantning, vi udfører, er i orden, og der vil naturligvis altid være en plantegaranti i det første år, hvis nyplantningen er blevet passet og plejet, som den skal.

Nyplantede buske og træer kræver ekstra opmærksomhed og pleje, og TJ Anlægsgartner tilbyder pleje og vedligeholdelse af den nye beplantning.

Plantning er med til at give rum og oplevelser i haven året rundt.

Kontakt din gartner i Odsherred

Vi har base i Odsherred, men tilbyder plantning på det meste af Sjælland og København. Udgangspunktet er dog primært hele Odsherred, Holbæk og øvrige Vestsjælland. Ønsker du at høre mere om hvordan vi som gartner i Odsherred kan hjælpe dig og din have, er du altid velkommen til at kontakte os på +45 30 52 73 22 eller på tjgartner@live.dk.

Gartner | Gartner Odsherred | TJ Gartner | TJ Anlægsgartner