Hegnsopsætning

TJ Gartner, tilbyder også hegnopsætning på Sjælland. Hegn danner en smuk og naturlig afgrænsning til naboen eller giver hygge og læ ved terrassen. Hegnopsætning kan også bruges til opdeling af rum i haven eller til at holde hunden indenfor matriklen.

 

TJ Anlægsgartner tilbyder hegnopsætning på Sjælland

– Lamel/træ hegn
– Raftehegn
– Pileflethegn
– Trådhegn
– Fodhegn

Inden for de enkelte grupper er der stor forskel på kvalitet og priser, og man opnår ofte det bedste resultat og den bedste holdbarhed ved kvalitetsprodukter. F.eks. er eg, robinie og lærke træ naturprodukter med meget lang levetid, og disse produkter kan være et alternativ til trykimprægneret træ.

Det er meget vigtigt, at hegnopsætning gribes rigtigt an. Forkert opsætning betyder spildt arbejde, da det er meget svært at rette et hegn op, der står skævt. Man skal især sørge for, at stolperne er langt nok i jorden og er støbt til, så de kan holde til vind og vejr.

Hos TJ Anlægsgartner laver vi gerne en fast pris på hegnopsætning, bortskafning samt nedtagning af eventuelt gammelt hegn. Vi lægger stor vægt på, at arbejdet udføres til aftalt tid, ligesom det også er af stor vigtighed for os, at hegnet er opført på en professionel og kvalitetsbevidst måde, så kunden kan nyde det færdige resultat.

Hegnopsætning | Hegnopsætning Sjælland | Gartner Odsherred | TJ Gartner | TJ Anlægsgartner

Vi har base i Odsherred men tilbyder hegnsopsætning på det meste af Sjælland og København. Udgangspunktet er dog primært hele Odsherred, Holbæk og øvrige Vestsjælland. Du har altid mulighed for at kontakte os på +45 3052 7322 eller på tjgartner@live.dk