Græsslåning Odsherred & Holbæk

TJ Anlægsgartner tilbyder græsslåning i Odsherred og Holbæk. Er græsset blevet vildtvoksende og uoverskueligt, eller vil I hellere nyde sommeren og fritiden? Lad TJ Anlægsgartner stå for jeres græsslåning og vedligeholdelse.

En græsplæne, der bliver passet og vedligeholdt løbende, giver haven et smukt og præsentabelt udseende og fremhæver helheden af haven eller ude arealet. Hvorfor bruge tid på at slide med græsslåning, når du kan bruge tiden på noget andet i stedet? Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på græsslåning i Odsherred og omegn.

 

Græsslåning – En vigtig del af af din haves vedligeholdelse

Græsslåning er en vigtig del af vedligeholdelsen, og især nye plæner skal jævnligt have en græsslåning, idet hyppighed giver en tæt og frodig plæne, hvilket modvirker mosdannelse.

En græsplæne bør have gødning mellem 1- 3 gange om året, så der opnås en grøn, tæt og slidstærk græsplæne. Med den jævnlige gødskning opnår man, at græsset kan modstå tørke, sygdomme, slid, ukrudt og mos, og altid fremstå flot og indbydende.
Hos TJ Anlægsgartner udfører vi professionel græsslåning og gødskning for private, boligforeninger, offentlige institutioner og erhverv.

Græsslåningsperioden er fra midt i april til først i oktober, selvfølgelig afhængig af vejret. Man kan naturligvis selv afgøre, hvor tit man ønsker græsslåningen udført. Det kan udføres på timeløn eller efter en nærmere aftalt sæson pris. Du er altid velkommen til at kontakte os for et gratis og uforpligtende tilbud.

 

Vi tilbyder udelukkende græsslåning i Odsherred og Holbæk.

Vi kan også være behjælpelig med etablering af nye græsplæner. Du har altid mulighed for at kontakte os på +45 3052 7322 eller på tjgartner@live.dk

Læs mere om etablering af ny græsplæne her.

 

Græsslåning | Græsslåning Odsherred | Hækklipning Sjælland | Gartner Odsherred | TJ Gartner | TJ Anlægsgartner