Græsplæner

Hos TJ Anlægsgartner tilbyder vi anlæg af græsplæne, etablering af græsplæner eller såning af nyt græs; og det er selvfølgelig altid lige efter kundens ønsker og behov.

– Prydplæne ved villa
– Brugsplæne ved boligkvarterer eller parker
– Græsplæne på naturgrund

Det er af stor vigtighed for græsplænens holdbarhed, at man vælger den rigtige græsblanding og det rigtige etableringstidspunkt.  Anlægning af græsplæner ved såning udføres normalt i månederne maj til oktober. Det optimale tidspunkt er i slutningen af august og ofte hele september, hvor jordtemperaturen er høj og fugtigheden i jorden er god.

 

Anlæg af græsplæne eller såning af nyt græs

TJ Anlægsgartner forhandler græsfrø fra professionelle producenter, så kvaliteten er i top. TJ Anlægsgartner hjælper gerne med omlægning af eksisterende græsplæner, hvilket kan være at foretrække, hvis mos, kløver og bellis er blevet en for dominerende del af græsplænen, eller hekseringe er blevet for fremtrædende.

Græsplænen er ofte den, der samler haven til én helhed. En frisk, grøn og indbydende græsplæne giver en hyggelig og smuk have

 

Fordele ved rullegræs kan være:

Rullegræs- Et alternativ til traditionel såning af græs kan være at udlægge rullegræs.

– Græsplænen er brugbar efter 14 dage
– Græsplænen er grøn og frodig med det samme
– Ved skråninger og skrænter undgås bortskylning af græsfrø
– Rullegræs udlægges hele året rundt, dog under hensyntagen til vejret.

Vi har base i Odsherred men tilbyder etablering af græsplæne på det meste af Sjælland og København. Udgangspunktet er dog primært hele Odsherred, Holbæk og øvrige Vestsjælland. Vi tilbyder også græsslåning for vores kunder i Holbæk og Odsherred området. Du har altid mulighed for at kontakte os på +45 3052 7322 eller på tjgartner@live.dk.

Anlæg af græsplæne | Anlæg af græsplæne Sjælland | Hækklipning Sjælland | Gartner Odsherred | TJ Gartner | TJ Anlægsgartner