Vi udfører

Anlægsgartner Holbæk, Odsherred, flise belægning
Belægning
TJ Anlægsgartner udfører alt i belægningsarbejde, både små og store opgaver. Vi kommer gerne med gode ideer til nyanlæg men også til modernisering af ældre belægning. Vi former det efter kundens ønsker og behov, - kun fantasien sætter grænser.
Støttemur
Støttemure kan ses rundt omkring i landskabet f.eks. ved veje med kuperet terræn eller i forhaven som en flot facade til huset. Støttemurens funktion er at holde på jorden, og anvendes bl.a. ved niveau forskelle i terrænet, og hvor man ønsker fuld udnyttelse af skrånende arealer, på denne måde opnås en bedre udnyttelse af grunden.
Trapper
Trapper anvendes mange forskellige steder. Det kan være en god idé at lave en trappe, hvis man har niveau forskel i haven f.eks. ved en terrasse, eller ønsker en smuk tilgang til sin hoveddør.
Græsslåning
Er græsset blevet vildtvoksende og uoverskueligt, eller vil I hellere nyde sommeren og fritiden, kan anlægsgartneren stå for jeres græsslåning eller vedligeholdelse.
Hækklipning
Hække kan anvendes mange steder, ligesom de også kan have mange udformninger. De kan stå som rammen om en grund eller opdele haven i mindre enheder, men formålet kan også være at danne læ for vind og vejr.
Vedligeholdelse
Har haven fået ”vokseværk”, eller har du lyst til at nyde fritiden på terrassen i stedet for at kæmpe med ukrudt og hurtigvoksende græs, så få lavet en god og effektiv pleje- og vedligeholdelsesaftale med din lokale anlægsgartner. Vi gør det nemt for dig!
Græsplæner
Hos TJ Anlægsgartner tilbyder vi etablering af græsplæner efter kundens ønsker og behov.
Anlægsgartner Holbæk, Odsherred, plantning af planter
Plantning
Planter i haven er med til at give liv og farver. Ved at variere sin beplantning kan man opnå en hyggelig og rar atmosfære og et smukt helhedsindtryk.
Træfældning
Det er flot med træer i haven eller på naturgrunden, men bevoksningen kan hurtigt tage overhånd, så det kan være nødvendigt med træfældning eller beskæring.
Beskæring
Er din have vokset sammen eller vokset dig over hovedet, kan det være tid til en beskæring. TJ Anlægsgartner ligger stor vægt på korrekt beskæring af havens træer og buske, så man sikrer en smuk, sund og velformet vækst.
Hegnsopsætning
Hegn danner en smuk og naturlig afgrænsning til naboen eller giver hygge og læ ved terrassen. Hegn kan også bruges til opdeling af rum i haven eller til at holde hunden indenfor matriklen.
Vand i haven
Har du brug for ro og afstresning i hverdagen, så er vand i haven måske en løsning. Rislen og klukken fra vand virker beroligende og afslappende på os mennesker, og vi kan finde balancen igen.