TJ Anlægsgartner

TJ Anlægsgartner er en anlægs virksomhed der har beliggenhed i Odsherred og udfører anlægsopgaver for private, virksomheder samt bolig- og grundejerforeninger. Firmaet ejes af Troels Jensen, der er født og opvokset på omkring landbrug i Odsherred. Interessen har derfor udviklet sig, hvilket er derfor han endte med at arbejde, med det grønne; som altid har ligget i blodet.

Troels Jensen blev udlært som anlægsgartner på Selandia i Slagelse d. 29. maj 2009, og har siden da brugt sin ekspertise rundt om i Odsherred. Troels Jensen har derfor formået at modtage en lang række kompetencer og erfaringer i forhold til kunder. Som du som klient kan gøre brug af i dag. 

Virksomhedens hoved fokus har ligget indenfor vedligeholdelse og generelt anlægsarbejde. Der lægges her megen vægt på kvalitet og kreativitet, samt en god dialog med vore kunder. Firmaet omregner i dag 8 medarbejdere. Som medlem af de Danske Anlægsgartnere, er vore kunder omfattet af garantiordning samt branchens ankenævn. 

 

Hvad kan TJ anlægsgartner tilbyde dig?

Hvis du sidder inde med nogle spørgsmål om anlægsopgaver, eller har brug for at modtage et uforpligtende tilbud, så kan du med fordel kontakte mig på +45 3052 7322 eller på mail: tjgartner @live.dk

Belægning
Støttemur
Trapper
Græsslåning
Hækklipning
Vedligeholdelse
Græsplæner
Plantning
Træfældning
Vand i haven
Hegnsopsætning
Beskæring

 

TJ Anlægsgartner | Troels Jensen | +45 3052 7322