Træfældning

Det er flot med træer i haven eller på naturgrunden, men bevoksningen kan hurtigt tage overhånd, så det kan være nødvendigt med træfældning eller beskæring.

Træet står måske tæt op ad huset, drivhuset eller ved blomsterbede, hvor det kan være en vanskelig opgave at foretage træfældning. Det kan også være en smuk udsigt, der generes af tæt bevoksning eller store træer. Kraftige storme kan forårsage væltede eller beskadigede træer, hvor det kan være nødvendigt med efterfølgende træfældning eller nedskæring.


TJ Anlægsgartner har det nødvendige udstyr og den nødvendige ekspertise og erfaring i at løse forskelligartede opgaver. For os er det yderst vigtigt, at træfældning udføres med stor præcision og sikkerhed.

TJ Anlægsgartner tilbyder professionel træfældning indenfor kategorierne:

- Almindelig træfældning


- Nedskæring af træ fra lift


- Topkapning ved klatring, - tilbydes via samarbejdspartner

   

Efter træfældning tilbyder vi udskæring til brændestykker samt oprydning og bortskafning af grenaffald. Det kan være en god ide at lave grenmaterialet om til flis, som så efterfølgende kan anvendes i havens bede. Hvis man ønsker stub og trærødder fjernet, kan vi sørge for rodfræsning, som er et godt alternativ til opgravning af rødder.

TJ Anlægsgartner er naturligvis ansvarsforsikret

-    Vores sikkerhed
-    Din sikkerhed

 

Vi har base i Odsherred men tilbyder træfældning og træbeskæring på det meste af Sjælland og København. Udgangspunktet er dog primært hele Odsherred, Holbæk og øvrige Vestsjælland.

 

Må vi give dig et tilbud

GRÆSSLÅNING

En græsplæne, der bliver passet og vedligeholdt løbende, giver haven et smukt og præsentabelt udseende. Lad os stå for vedligeholdelsen.

>> Læs mere om græsslåning

Belægningsarbejde

Vi udfører alt i belægningsarbejde, både små og store opgaver og vi kommer gerne med gode ideer til terrasser, gårdhaver og indkørsler.

>> Læs mere om belægningsarbejde

TRÆFÆLDNING

Blev træet ramt af stormen?
Vi tilbyder professionel træfældning & beskæring med stor præcision og sikkerhed.

>> Læs mere om træfældning