Plantning

Planter i haven er med til at give liv og farver. Ved at variere sin beplantning kan man opnå en hyggelig og rar atmosfære og et smukt helhedsindtryk. 

Hos TJ Anlægsgartner sørger vi for, at jorden er gennemarbejdet og har opnået den rette struktur og porøsitet, inden plantning påbegyndes. Det er af stor vigtighed, at der ved plantning tages hensyn til planternes krav til sollys, temperatur, vind- og pladsforhold.

Udvalget af træer og buske er stort, og der bør bruges tid på, at finde netop de planter, der er mest velegnede til opgaven.

Plantekategorierne er mange:

- Roser
- Rhododendron
- Løvtræer (prydtræer og prydbuske)
- Nåletræer
- Hæk- og læplanter
- Slyng- og bunddækkeplanter
- Frugttræer og frugtbuske
- Stauder

TJ Anlægsgartner sørger ved plantning for, at kvaliteten af planterne er i top. Når vi modtager nye planter fra leverandøren, kontrollerer vi planternes kvalitet, således at vi kan stå inde for, at den beplantning, vi udfører, er i orden, og der vil naturligvis altid være en plantegaranti i det første år, hvis nyplantningen er blevet passet og plejet, som den skal.

Nyplantede buske og træer kræver ekstra opmærksomhed og pleje, og TJ Anlægsgartner tilbyder pleje og vedligeholdelse af den nye beplantning.  

Plantning er med til at give rum og oplevelser i haven året rundt.

 

Vi har base i Odsherred men tilbyder plantning på det meste af Sjælland og København.
Udgangspunktet er dog primært hele Odsherred, Holbæk og øvrige Vestsjælland.

 

Må vi give dig et tilbud

GRÆSSLÅNING

En græsplæne, der bliver passet og vedligeholdt løbende, giver haven et smukt og præsentabelt udseende. Lad os stå for vedligeholdelsen.

>> Læs mere om græsslåning

Belægningsarbejde

Vi udfører alt i belægningsarbejde, både små og store opgaver og vi kommer gerne med gode ideer til terrasser, gårdhaver og indkørsler.

>> Læs mere om belægningsarbejde

TRÆFÆLDNING

Blev træet ramt af stormen?
Vi tilbyder professionel træfældning & beskæring med stor præcision og sikkerhed.

>> Læs mere om træfældning